Sivil Havacılık Yüksekokulu

SHYO 2017-2018 Güz Dönemi Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Her dönem, Sivil Havacılık Yüksekokulumuz’da gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında bu sene sektör temsilcileri ile bir araya gelindi. DHMİ Atatürk Havalimanı Müdürü Timur Altınbaş, İstanbul Yeni Havalimanı IGA Pazarlama Müdürü Abdullah Nergiz, Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Kemal Geçer, THY Kalite Müdürü Dr. Şeref Demirci, Planlama Dairesi İkinci Müdürü Dr. Mert Yüzsever’in konuk olduğu toplantıda okulumuz katılımcılara tanıtıldı. Tanıtımdan sonra sektör temsilcileriyle bölümlerin müfredatları, staj imkânları, kurulacak laboratuvarlar, bölüm mezunlarının genel durumu ve farkındalığı hakkında tartışıldı ve fikir alışverişinde bulunuldu.

Sivil Havacılık Yüksekokulumuzun üzerinde çalıştığı projelerin sektöre entegre olması, bu entegrasyon sürecinde temsilcilerin sektör adına destek vermesine karar verildi.

• Bu doğrultuda kurulacak birimlerle sektörle olan iletişim güçlendirilecek
  • Yüksekokulumuz öğrencilerinin sektörden daha fazla faydalanması sağlanacak.
  • Yüksekokulumuz ve öğrencileri adına önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan etkinlikler bu birimlerle ortak yürütülecek.

Somut adımların atıldığı toplantı sonunda konuklarımızla kısa bir okul gezisi yapıldıktan sonra hatıra fotoğrafı çekildi.

Toplantımızdan karelere ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ.

Yayın Tarihi: 03.11.2017 - 13:49:09
KATEGORİLER Genel