2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı

2020-2021 Akademik yılı Bahar Dönemi Bütünleme Sınavları 22-25 Haziran 2021 tarihleri arasında sanal kampüs üzerinden yapılacaktır. Sınav programları aşağıdadır.

Hava Trafik Kontrol Bölümü bütünleme programını görüntülemek için lütfen TIKLAYINIZ.

Havacılık Elektrik ve Elektroniği Bölümü bütünleme programını görüntülemek için lütfen TIKLAYINIZ.

Uçak Bakım ve Onarım Bölümü bütünleme programını görüntülemek için lütfen TIKLAYINIZ.

Havacılık Elektrik ve Elektroniği ile Uçak Gövde Motor Bakım Bölümü 1. sınıf öğrencisi olup eski müfredata tabi olan öğrencilerimizin bütünleme programı aşağıdadır.

Havacılık Elektrik ve Elektroniği ile Uçak Gövde Motor Bakım Bölümü 1. sınıf eski müfredat bütünleme programını görüntülemek için TIKLAYINIZ.