ETKİNLİKLER

Sivil Havacılık Yüksekokulu Açık Kürsü Toplantısı Gerçekleştirildi

Sayın Dr. Cengiz Mesut Bükeç’in katılımıyla konferans salonunda toplantı düzenlenmiştir. Toplantı moderatörlüğünü Havacılık Elektrik ve Elektronik 3. sınıf öğrencisi Seren Ateş üstlenmiştir. Toplantıya Havacılık Elektrik ve Elektronik ve Uçak Gövde-Motor Bakımı bölümlerimizde öğrenim gören öğrencilerimizin katıldığı bu toplantıda, eğitim öğrenim ve uçak bakım lisansı ‘’Serbest Kürsü” etkinliği eşliğinde görüşülmüştür. Bu etkinlikte uçak bakım teknisyenliği bölümlerinde okuyan öğrencilerimizin istek, sorun ve arzularının üstünde durulmuştur. Öğrencileri yaşadıkları sorunlar, eğitim kalitesinin artırılması ile ilgili taleplerinin alınması ve geleceğe yönelik beklentileri hakkında görüşmeler yapılmıştır. Toplantının sonucunda Sivil Havacılık Yüksekokulu Yönetimi için işlem maddeleri oluşturulmuştur. Serbest kürsü toplantılarının devam edilmesine karar verilmiştir. Yürütülen çalışmalarda geleceğe dönük olarak öğrenci temsilcilerinin de yer alması uygun görülmüştür.