90 (212) 210 10 10

HABERLER

Nişantaşı Üniversitesi ile Beyoğlu Belediyesi arasında ortak bir projenin temelleri atıldı

Beyoğlu Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Erdoğan makamında ziyaret edilerek Nişantaşı Üniversitesi sivil havacılık egitim olanaklari hakkında bilgilendirilmiştir.Bu kapsamda görüşülen hususlarda prensipte temel ve somut hususlarda mutabakat sağlanmıştır.

Havacılık bilimlerindeki gelişmelerin ve uygulamalı öğretim olanaklarının uzman eğitimcilerimiz tarafindan farklı yaş gruplarına ve farklı okulların öğrencilerine tanıtılması ve ögretilmesi amacıyla bir dizi proje kapsamında Beyoğlu Belediyesi'nin desteği ile başlatılacaktır.  Gelişmeleri ve projelerimizi çok yakında paylaşacağız.

Apply Nişantaşı