90 (212) 210 10 10

HABERLER

TUBEK (Türkiye Uçak Bakım Eğitim Kuruluşları) Toplantısı gerçekleştirildi.

TUBEK (Türkiye Uçak Bakım Eğitim Kuruluşları) Toplantısı gerçekleştirildi.

UTED tarafından organize edilen ve sektör paydaşlarının katılım sağladığı TUBEK (Türkiye Uçak Bakım Eğitim Kuruluşları) Toplantısı'nın ilki Genel Müdür Prof. Dr. Kemal YÜKSEK, yetkili personelin ve Nişantaşı Üniversitesinin katılımıyla Türk Sivil Havacılık Akademisi'nde düzenlenmiştir.

Toplantı, UTED Başkanı Necdet AKSAÇ ve Genel Müdür Yardımcımız Özcan BAŞOĞLU'nun açılış konuşmalarıyla başladı. Sonrasında Uçuşa Elverişlilik Daire Başkanı Murat TOPÇU tarafından Hava Aracı Bakım Personeli Eğitimi gereklilikleri ile önümüzdeki dönemde Genel Müdürlüğümüzce yürürlüğe alınacak olan sertifikalandırma süreçlerine ilişkin bilgilendirme yapılmasının yanı sıra hali hazırda yürütülen kurumsal dönüşüm çalışmalarına dair bilgi verilmiştir.


Üniversitemizden Sayın Müdürümüz Dr. Cengiz Mesut BÜKEÇ ve Arş. Gör. Felid ÖKMEN katılım sağladığı toplantıda uçak bakım bölümlerimizi ve eğitimcileri sektörün önde gelen firmaları ile buluşturmak ve iş birliği yapmak için görüşmelerde bulundu. Bu kapsamda uçak bakım eğitimlerimizin daha kaliteli hale getirilmesi ve özellikle gelişmiş ülkelerdeki eğitim modelleri üzerinde çalışmalar yapılması gerektiği hedeflenmiştir.
 

Apply Nişantaşı